Dwumiesięcznik „Przy Stoliku” poświęcony jest szeroko rozumianej technice gastronomicznej, produktom niezbędnym do jej funkcjonowania, jak również poradom praktycznym pomagającym w zarządzaniu tymi placówkami.
Jego czytelnikami są właściciele, dyrektorzy, menedżerowie lokali gastronomicznych, kawiarni, restauracji, lodziarni, hoteli, a także właściciele i menedżerowie firm - producentów i dystrybutorów wyrobów gastronomicznych, spożywczych i wielu innych oraz organizacje i stowarzyszenia zawodowe.
„Przy Stoliku” to:oferty produktów renomowanych dostawców krajowych i zagranicznych
prezentacje, przeglądy i nowości dotyczące wyposażenia, urządzeń, sprzętu, produktów spożywczych, hotelarskich i cateringowych
poradnik menedżera - jak zarządzać placówką gastronomiczną
opracowania na temat szeroko rozumianej techniki gastronomicznej, produktów i wyposażenia, przygotowywane przez specjalistów z całej Polski
opracowania promujące kulturę kulinarną
prezentacje wyróżniających się kawiarni, restauracji, sieci hotelowych,
kalendarium i sprawozdania z imprez środowiskowych.
„Przy Stoliku” - dystrybucja:
Czasopismo regularnie trafia do stałego grona prenumeratorów, ponadto kolportowane jest na drodze direct mail do placówek gastronomicznych i hotelarskich zgrupowanych w liczącej 12 tys. rekordów i stale aktualizowanej bazie lokali gastronomicznych i hoteli.
Efektywnym sposobem dystrybucji jest uczestnictwo i kolportaż czasopisma podczas branżowych imprez targowych, sympozjów, konferencji i degustacji.
„Przy Stoliku” on-line:
Zapraszamy do zapoznania się z witryną www.elamed.com.pl,
gdzie znajdziecie Państwo szereg interesujących i atrakcyjnych możliwości promocji: - banery na stronach redakcyjnych
- prezentacje przeglądów produktów
- prezentacje w bazie firmy.
Wydawca:
Elamed Wydawnictwo
40-203 Katowice
Al. Roździeńskiego 188
tel. (032) 258 03 61, 258 03 62, 258 90 45
fax (032) 203 93 56, 258 03 63
www.elamed.com.pl
e-mail: stolik@elamed.com.pl |