Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
02.05.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Stowarzyszenia i organizacje
Szkolenie w Bytomiu


             

Szkolenie zostało przeprowadzone w dwóch etapach i miało na celu zaprezentowanie nowych produktów firmy QimiQ. Pierwszy etap szkolenia zawierał część teoretyczną gdzie Zbyszek Siwak omawiał czym jest i jakie ma zastosowanie w gastronomii baza śmietanowa QimiQ. Podczas tej części szkolenia, padało wiele pytań ze strony uczestników, na które uzyskiwali wyczerpujące odpowiedzi.

 
Drugi etap szkolenia pokazywał praktyczne zastosowanie wyrobów QimiQ. Uczestnicy szkolenia sami mogli się przekonać jak szybka i efektowna jest praca z nowym produktem QimiQ biorąc chętnie udział w części praktycznej. Zbyszek Siwak i Sebastian Humski starali się uwidocznić możliwości wykorzystania produktu w gastronomii tym samym powstawało wiele dań i deserów które mogli skosztować uczestnicy szkolenia. Na tym etapie również padało wiele pytań gdzie chętnie i wyczerpująco młodzież dostawała odpowiedzi.
 

Szkolenie prowadzili:
Zbyszek Siwak firma QimiQ
Sebastian Humski Członek Euro-Toques Polska

Podziękowania dla:
dyrektor ZSGH Bytom Pani Małgorzaty Niewrzeli
zastępcy kierownika szkoleń Katarzyny Drabik
oraz dla całego personelu i uczniów ZSGH Bytom

Autor relacji:
Sebastian Humski

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



"Podziękowania"
(23.05.2011 - 20:22)  (Małgorzata Niewrzela - dyrekto...)
 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000